Benefietwedstrijd Ahoud Devils groot succes

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Onlangs vond de jaarlijkse benefietavond van Ahoud Devils plaats. Een thuiswedstrijd tegen de Zoetermeer Panters, geheel in het teken van Ronald McDonald Huis Nijmegen!

Na de sfeervolle ontvangst met sferemoniemeester Ron Bons en het “zoen-team”, begon de avond goed met een optreden van een viertal kunstschaatsers van de Nijmeegse Schaats Vereniging. Ook gaf general manager van het Huis Erny Frowijn een presentatie, waarna de wedstrijd van start ging. De Devils wonnen deze bijzondere wedstrijd met maar liefst 6-1!

In de pauzes en na afloop verzamelden de bezoekers zich in ’t Behouden Huys, waar het heerlijk genieten was onder het genot van een drankje. Hier werd ook volop geboden op de speciale Ronald McDonald shirts van de spelers, die naderhand allemaal geveild zouden worden. Ook de knuffelkonijnen met Ahoud Devils speldjes waren een groot succes! Maar liefst 24 shirts zijn onder de hamer gegaan tijdens de spannende veiling. In combinatie met de loterij en alle donaties voor het Nijmeegse Huis, heeft deze speciale avond maar liefst € 4.500,- opgebracht! Een fantastische opbrengst, waardoor veel families dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. Bedankt voor deze hartverwarmende avond!