Business Breakfast Club Zomeractiviteit

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Op donderdag 4 juli kwam de Business Breakfast Club weer bij elkaar. De laatste bijeenkomst voor de zomer werd ingevuld met de traditionele zomeractiviteit. Alle aanwezigen hebben fanatiek deelgenomen aan een interactief stadsspel.

De leden hadden zich rond 15:30 uur verzameld bij Stadsbrouwerij de Hemel voor een kopje koffie, thee of water. Om 16:00 uur nam Michiel Bokkers (Quest Events) het woord en gaf tekst en uitleg wat de bedoeling was van de middag. In groepjes opgesplitst trok de Business Breakfast Club langs de Waal, via de Grote Markt en door het Kronenburgerpark om punten bij elkaar te sprokkelen. Dat kon door het delen van lachwekkende foto’s, het goed beantwoorden van inhoudelijke vragen en middels veel teamwork. Ondanks de tropische temperaturen werd er enthousiast meegedaan!

Gelukkig stond er tegen 17:30 uur een hapje en drankje klaar bij Restaurant de Firma. Dit gaf de gelegenheid om te proosten op een geslaagde zomeractiviteit, te netwerken en vooruit te blikken op een fijne zomer. Foto’s van deze dag zijn geheel belangeloos gemaakt door Mathijs Hanenkamp Fotografie.

Op vrijdag 6 september is het eerstvolgende ontbijt bij Inspyrium in Cuijk. Hopelijk tot dan!