De Lange Wandeling doneert 2.067 zoenen

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Een ondernemersmarkt, een speurtocht voor kids, lezingen en natuurlijk een wandeling. Dat was de invulling van ‘De Lange Wandeling’, een benefietwandeling voor Ronald McDonald Huis Nijmegen.

Op de locatie Holthurnsche Hof maakten de bezoekers een bijzondere wandeling in de omgeving, en genoten van muziek, hapjes en drankjes. Bij de kraampjes op de ondernemersmarkt verkochten de ondernemers sponsorproducten. Tevens werd er voor het eerst voorgelezen uit het kinderboek ‘Rietje op zoek naar een ander pratend grassprietje’, het tweede deel van het boek over het grassprietje. Het Ronald McDonald Huis was van de partij voor de speciale zoenactie in het kader van het 25-jarig bestaan van het Huis. Ook hier kleurden de wangen van de aanwezigen al snel rood van de ‘stempelzoenen’!

De Lange Wandeling

Aan het einde van de dag kreeg Erny Frowijn een cheque overhandigd met de opbrengst van de zoenen en de deelname aan De Lange Wandeling. Maar liefst 2.067 zoenen heeft deze speciale dag opgebracht voor Ronald McDonald Huis Nijmegen, wat staat voor € 2.067,-.