De Wissewasser voorziet Huis Nijmegen van schone ramen

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Onlangs heeft eigenaar Dennie van der Heiden van Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij De Wissewasser alle ramen van de gastenkamers en de gemeenschappelijke ruimtes aan de binnenkant gewassen. Het ziet er weer stralend uit, en we mogen vaker op de hulp van Dennie rekenen!

Dankzij een persoonlijke ervaring weet Dennie waarom het Ronald McDonald Huis zo belangrijk is. “In 2018 is onze zoon Sem twee weken na de geboorte met spoed opgenomen in het Radboudumc vanwege een pylorusstenose: een aandoening waarbij er door een verdikking van de spier geen voeding meer via de maag naar de darmen kan passeren. In het Radboudumc werd ons de mogelijkheid geboden om te overnachten in Ronald McDonald Huis Nijmegen, zodat we dicht bij onze zoon konden zijn. Als je kind ziek is, wil je binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan als je kind je nodig heeft.”

Zo kwam Dennie in contact met Huis Nijmegen, waarop hij besloot iets terug te doen. Vanaf nu gaat hij dan ook een keer per jaar kosteloos alle ramen wassen, waar we heel erg blij mee zijn. Dennie, bedankt voor je mooie bijdrage!