ENAS doneert opbrengst veiling en loterij

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Tijdens het 21e ENAS Forum & Assembly, georganiseerd door het Radboud Sportcentrum, stond de speciale veiling en loterij tijdens het afsluitende gala in het teken van het Ronald McDonald Huis. Het ENAS netwerk bracht maar liefst €11.816,40 bij elkaar voor het Nijmeegse Huis!

Het ENAS bestuur is blij met de mooie opbrengst en het bijzondere werk van het Huis. “Het was ons een waar genoegen onze veiling dit jaar in teken van Ronald McDonald Huis Nijmegen te mogen zetten. Zoals ook is gebleken uit de vrijgevigheid van onze groep, verrichten jullie ongelofelijk belangrijk werk en ik hoop dan ook van harte dat onze donatie niet alleen financieel maar ook anderszins een stimulans mag zijn om jullie ten volle voor jullie belangrijke taak te blijven inzetten

Rob Cuppen, directeur van het Radboud Sportcentrum, voegt hier aan toe: “Zowel de slogan “Keeping families close” als het verhaal erachter spraken het European Network of Academic Sports Services (ENAS), dat zich graag afficheert als “ENAS Family”, zodanig aan, dat het Radboud Sportcentrum als lokale organisator van het ENAS Forum 2018 het Ronald McDonald Huis graag als goed doel heeft geadopteerd.”

We willen alle aanwezigen hartelijk danken voor deze bijzondere bijdrage, waardoor ouders dicht bij hun zieke kind kunnen zijn.