Feestelijk ontbijt gehost door Prode & Works bij Gasterij de Arend!

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Op 11 januari 2019 kwamen de leden van de Business Breakfast Club bijeen voor de maandelijkse ontbijtbijeenkomst. Dit keer werd het heerlijke jubileumontbijt gehost door Prode Webdesign & Online Marketing en Works Smart Staffing Solutions en verzorgd door Gasterij de Arend.

Het eerste ontbijt van het jaar is altijd een speciale aangelegenheid omdat de jaarlijkse cheque van de Business Breakfast Club wordt overhandigd. Rond kwart voor 8 druppelden de leden van de Business Breakfast Club binnen. Na het openingswoord van Erny Frowijn genoten de leden van het jubileumontbijt. Namens alle leden van de Business Breakfast Club mocht Hans Blaauw, voorzitter van Ronald McDonald Huis Nijmegen, de cheque in ontvangst nemen. De Business Breakfast Club heeft dit jaar €31.750,- ingezameld. Dit bedrag zal ten goede komen aan de Ronald McDonald Huiskamer in het Amalia Kinderziekenhuis – Radboudumc. Het Ronald McDonald Huis Nijmegen wil dan ook alle leden stuk voor stuk bedanken voor hun inzet en warme hart dat zij Ronald McDonald Huis toedragen.

Na het officiële gedeelte konden we genieten van een heerlijk ontbijt met verse broodjes. Het jubileumontbijt was tot in de puntjes verzorgd door Gasterij de Arend. Het was weer een interessant en geslaagd ontbijt. Daarbij willen alle leden van de Business Breakfast Club David en Fraukje feliciteren met de komst van hun eerste baby.

Het volgende ontbijt van de Business Breakfast Club vindt plaats op vrijdag 1 februari bij Modderkolk. Wilt u ook deelnemen aan de ontbijtbijeenkomsten van de Business Breakfast Club? Dat kan altijd! Stuur een mail naar bbc@rmcdnijmegen.nl, vermeld uw persoonlijke gegevens en vertel wat over uzelf en uw bedrijf. Wij nemen uw aanmelding dan zo spoedig mogelijk in behandeling.