Medela schenkt kolf

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Voor de moeders die in het Ronald McDonald Huis verblijven, is het van groot belang dat er een kolf aanwezig is. Dankzij de waardevolle steun van Medela, staat er een gloednieuwe ziekenhuiskolf Symphony in het Huis paraat!

Nathalie Riemersma van Medela legt uit waarom zij met alle liefde op deze manier een steentje bijdragen. “Medela streeft ernaar om de gezondheid van moeder en baby te bevorderen met behulp van de belangrijke voordelen van moedermelk. Met name bij te vroeg geboren kindjes speelt moedermelk een essentiële rol in de gezondheid en ontwikkeling van de baby.”

“Een te vroeg geboren kindje kan heel wat uitdagingen met zich meebrengen. Daarom wil Medela er samen met Ronald McDonald Huis Nijmegen zijn voor de ouders van te vroeg geboren kindjes tijdens deze moeilijke periode. Medela wil hen steunen door de professionele ziekenhuiskolf Symphony te doneren aan Ronald McDonald Huis Nijmegen. Met behulp van de Symphony kolf kunnen moeders hun melkproductie opstarten en in stand houden om hun kindje zo de best mogelijke start in het leven te geven.” Ook lactatiekundige Vera van Haaren van het Radboudumc kan het belang hiervan alleen maar onderstrepen.

Namens alle moeders die verblijven in het Huis willen we Medela hartelijk bedanken!