Mercator Businessclub geeft 500 zoenen aan Huis Nijmegen

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Onlangs was de Mercator Businessclub te gast bij Ronald McDonald Huis Nijmegen. In het kader van de maandelijkse bijeenkomst kregen de leden een boeiende rondleiding en presentatie van Huismanager Erny Frowijn. Aan het einde van de bijeenkomst overhandigde voorzitter Sebastiaan Hulsman een bijzondere cheque.

Sebastiaan: “Van onze 65 leden bleken meer mensen dan verwacht ooit gebruik te hebben gemaakt van het Ronald McDonald Huis. Het komt dan dichterbij dan je denkt. Naast de commerciële kant van onze Businessclub betekenen we graag iets voor de maatschappij, in dit geval hebben we gekozen om 500 zoenen (€ 500,-) te doneren aan Ronald McDonald Huis Nijmegen.”

Ter ere van het 25-jarig jubileum van Ronald McDonald Huis Nijmegen is de campagne ‘Een zoen voor een ziek kind’ in het leven geroepen. Het is een actie waarbij iedereen die het Huis een warm hart toedraagt, een zoen (ofwel geld) kan geven. Een bijdrage waardoor een troostende en liefdevolle zoen kan worden gegeven aan vele gezinnen die het zo hard nodig hebben. Ronald McDonald Huis Nijmegen heeft in de afgelopen 25 jaar aan ruim 12.500 gezinnen ‘een thuis ver van huis’ geboden.