Nieuwe kamersponsor Berry Global

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Met trots presenteren we een nieuwe kamersponsor; Berry Global. Een wereldwijd initiatief deze keer, waarbij de Nederlandse locatie uit Cuijk het Nijmeegse Huis een warm hart toedraagt.

Deze wereldwijde producent van doeken, denk hierbij aan schoonmaakdoeken, operatiedoeken en absorberend materiaal in luiers, omarmt een goed doel dat zich over de hele wereld inzet. Hierbij is gekozen voor de Ronald McDonald Huizen, die over de hele wereld te vinden zijn. De verschillende locaties van Berry Global mogen zelf bepalen hoe zij lokaal invulling geven aan dit sponsorschap. Vanuit Cuijk doen de medewerkers dit door zich aan Ronald McDonald Huis Nijmegen te verbinden als kamersponsor. De komende tijd gaan de medewerkers allerlei initiatieven ontplooien om geld in te zamelen voor het Nijmeegse Huis. Van sponsorloop tot cupcakes bakken; alles wordt uit de kast getrokken om als kamersponsor aan het Huis verbonden te zijn.

De medewerkers van Berry Global zijn blij op deze manier een steentje bij te kunnen dragen. “Na een eerste bezoek aan Ronald McDonald Huis Nijmegen vertrokken we met een ‘wauw’-gevoel. Wat mooi dat dit bestaat!” Aldus Sharon Merkx van Berry Global.

Bijschrift foto:  Bart Heijthuisen, Plant Director Cuijk, is verheugd Ronald McDonald Huis Nijmegen op structurele wijze te kunnen steunen.