Oma Ria haakt twee fietsen voor Huis Nijmegen

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Fietsen haken? Ja, dat kan! Oma Ria, trotse oma van Guus, besloot een bijzondere actie op te zetten naar aanleiding van het verblijf van haar dochter en schoonzoon in het Nijmeegse Huis. Het resultaat: twee prachtige fietsen!

De kleinzoon van Ria lag vorig jaar drie weken lang in het Radboudumc. Zijn ouders verbleven in het Ronald McDonald Huis, waar oma en opa regelmatig kwamen om op te passen op de broer en zus van Guus. Het Huis maakte diepe indruk op Ria, die het geweldig vindt dat ouders op deze manier dicht bij hun zieke kindje kunnen zijn. Ze besloot iets moois terug te doen, en haakt nu onder de naam ‘Handmade with oma Ria’ heel wat geld bij elkaar voor Ronald McDonald Huis Nijmegen!

Inmiddels heeft ze van de opbrengst twee gloednieuwe fietsen kunnen schenken aan het Huis. Bike Totaal Jos van Hees bood de fietsen met een korting aan. Een hele fijne aanwinst voor het Huis, zodat de gasten bijvoorbeeld voor een boodschap of een frisse neus even met de fiets op pad kunnen!

Oma Ria kan het haken inmiddels niet meer loslaten; ze gaat gewoon door! Wilt u ook iets moois bij Ria kopen? Ga dan naar haar actiepagina!