Ontbijt bij Gemeente Nijmegen

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Vrijdagochtend 6 maart kwamen de leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen weer bijeen voor het ontbijt.

Zoals gebruikelijk was de ontvangst werkelijk fantastisch! We waren namelijk te gast bij burgemeester Hubert Bruls in de Schepenhal van het stadhuis Nijmegen. En niet alleen de gastheer en de locatie waren bijzonder te noemen. Het ontbijt was fantastisch verzorgd en gelukkig leek de opkomst niet te worden beïnvloed door zorgen over Corona.

De burgemeester opende het ontbijt met de boodschap dat we vooral door moeten gaan met ons leven en niet de angst moeten laten regeren, waarna Erny ons vertelde over Cato en haar vader, die ondanks al hun zorgen taarten waren komen brengen voor de vrijwilligers. Nadat we weer hadden gehoord waar we het allemaal voor doen, werd vervolgens het ontbijt geopend.

Terwijl ruim 70 aanwezigen genoten van vers fruit en wentelteefjes vloog de tijd voorbij. Voor we het wisten sloot Marc Loosen het ontbijt alweer af. Wat hij er niet bij heeft verteld: hij deed dat vandaag na acht jaar (!) voor de laatste keer als van voorzitter van de stuurgroep. Gelukkig blijft hij wel lid. Na afloop van het ontbijt was er voor belangstellenden nog gelegenheid voor een rondleiding door de martelkamers, in de gewelven onder het stadhuis.

De foto’s van de ontbijtbijeenkomst zijn deze keer geheel belangeloos gemaakt door Willie Derks en zijn te vinden op onze website. Op vrijdag 3 april staat het volgende ontbijt gepland om 07:45 uur bij het Arsenaal in Nijmegen. Ook dat belooft weer een bijzondere bijeenkomst te worden!

Wilt u ook deelnemen aan de ontbijtbijeenkomsten van de Business Breakfastclub? Dat kan! Stuur een mail naar bbc@rmcdnijmegen.nl, vermeld uw persoonlijke gegevens en vertel wat over uzelf en uw bedrijf. Bekijk ook onze website voor de criteria! Wij nemen uw aanmelding zo spoedig mogelijk in behandeling.