Ontbijt bij Sanadome Hotel & Spa

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Vrijdagochtend 6 december 2019 zijn de leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen zeer gastvrij ontvangen voor een sfeervol ontbijt bij Sanadome Hotel & Spa te Nijmegen. De leden waren uitgenodigd door Pim de Vries. Na afloop van een heerlijk ontbijt was er nog een uitgebreide rondleiding waar verschillende groepen aan deelnamen.  Hoewel het Sanadome al volledig in kerstsferen was, kwam Sinterklaas ook nog even langs om uit te spreken dat we een bijzonder mooi doel ondersteunen. Daarna ging hij op doorreis naar Spanje 😉

Sanadome Nijmegen is een Spa & Wellness hotel met water uit eigen bronnen (zoet & zout water) waaraan een heilzame werking is toegedicht. De unieke Thermen heeft diverse baden en naast de spa en wellness ook veel zakelijke mogelijkheden zoals meerdere vergaderzalen, een plenaire zaal tot 220 personen, een sfeervolle meeting lounge met  serre en een private chef kookstudio. Kom het zelf ook ontdekken of neem een kijkje op de website!

De foto’s van de ontbijtbijeenkomst zijn geheel belangeloos gemaakt door Patrick van Beek van Event Pixels te vinden op onze website . Op vrijdag 10 december staat het volgende ontbijt gepland om 07:45 uur bij de Bastei te Nijmegen. Wilt u ook deelnemen aan de ontbijtbijeenkomsten van de Business Breakfastclub? Dat kan! Stuur een mail naar bbc@rmcdnijmegen.nl, vermeld uw persoonlijke gegevens en vertel wat over uzelf en uw bedrijf. Bekijk ook onze website voor de criteria! Wij nemen uw aanmelding zo spoedig mogelijk in behandeling.