Ontbijt bij Huize Heyendael

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Vrijdagochtend 8 november 2019 waren de leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen gastvrij ontvangen voor een ontbijt in het Huize Heyendael. De leden waren uitgenodigd door Erny Frowijn van het Ronald McDonald Huis. Na afloop was er gelegenheid om deel te nemen aan een rondleiding door het Huis.

Tijdens de opening heeft Erny het woord gegeven aan Hans Blaauw, bestuursvoorzitter van het Ronald McDonald Huis. Hij heeft verteld over de nieuwe huiskamer in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Ook waren er beelden te zien van het ontwerp. Het belooft iets unieks te worden. Na een heerlijk ontbijt was er een rondleiding die werd verzorgd door vrijwilligers van het Huis.

De foto’s van de ontbijtbijeenkomst zijn geheel belangeloos gemaakt door Jimmy Israel van Schiet7Kleuren en te vinden op onze website . Op vrijdag 6 december staat het volgende ontbijt gepland om 07:45 uur bij het Sanadome Hotel & Spa te Nijmegen. Wilt u ook deelnemen aan de ontbijtbijeenkomsten van de Business Breakfastclub? Dat kan! Stuur een mail naar bbc@rmcdnijmegen.nl, vermeld uw persoonlijke gegevens en vertel wat over uzelf en uw bedrijf. Bekijk ook onze website voor de criteria! Wij nemen uw aanmelding zo spoedig mogelijk in behandeling.