Ontbijt bij Humphrey’s Nijmegen

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Vrijdagochtend 7 februari waren de leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen gastvrij ontvangen door Jeroen Verstegen van Humphrey’s Nijmegen. Dit was op uitnodiging van Benedicte Hetterscheid van Nails & Co. Bij Nails & Co kun je terecht voor verschillende hand- en nagelbehandelingen. Benedicte heeft haar bedrijf in 2006 opgericht en is gevestigd in Beek – Berg en Dal.

Humphrey’s heeft zich in 1990 gevestigd aan de Waalkade in Nijmegen. Na bijna 30 jaar zijn ze vorig jaar verhuisd naar een monumentaal pand in het centrum van Nijmegen. Hoewel er nog veel authentieke elementen zijn behouden heeft Humphrey’s ook een moderne uitstraling gekregen. Het restaurant heeft 200 zitplaatsen en biedt veel mogelijkheden voor diner, lunch en borrel. Daarnaast kun je er ook terecht voor een origineel bedrijfs- of groepsuitje met het Virtual Reality arrangement.

De foto’s van de ontbijtbijeenkomst zijn geheel belangeloos gemaakt door Magdalena Heijting van Photo You en zijn te vinden op onze website. Op vrijdag 6 maart staat het volgende ontbijt gepland om 07:45 uur bij de Gemeente Nijmegen. Wilt u ook deelnemen aan de ontbijtbijeenkomsten van de Business Breakfastclub? Dat kan! Stuur een mail naar bbc@rmcdnijmegen.nl, vermeld uw persoonlijke gegevens en vertel wat over uzelf en uw bedrijf. Bekijk ook onze website voor de criteria! Wij nemen uw aanmelding zo spoedig mogelijk in behandeling.