Ontbijt bij Inspyrium

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Vrijdagochtend 6 september 2019 werden de leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen zeer gastvrij ontvangen door Angelique Peppinck bij Inspyrium  in Cuijk. In het kader van “waar bezoeken beleven wordt”, werden de leden over een loper van gras door het Auditorium geleidt naar het Penthouse met de daktuinen om te ontbijten met uitzicht over de boomkwekerij.

Deze industriële locatie met groen fundament kan evenementen verzorgen voor 10 tot 5.000 personen. Inspyrium heeft een uniek verhaal en biedt onbeperkte mogelijkheden in een landelijke omgeving. Tijdens haar openingswoord heeft Angelique voorbeelden laten zien wat er allemaal mogelijk is; van seminars en beurzen tot personeelsfeesten.

Inspyrium is gevestigd op boomkwekerij Ebben. Dit familiebedrijf is opgericht in 1862 en heeft maar liefst 450 hectare kwekerij.

Na afloop van het ontbijt werden de leden uitgenodigd voor een tour in een oude gele schoolbus door de evenementenhallen en de kwekerij. Dit was een unieke ervaring en leidde tot hilarische momenten op de vroege ochtend. Vol passie vertelde Toon Ebben over de kleurrijke meerstammige bomen en de inspirerende omgeving.

Ebben Inspyrium wil bezoekers op natuurlijke wijze inspireren en groenbeleving letterlijk dichterbij brengen.

De foto’s van deze bijeenkomst zijn geheel belangeloos gemaakt door Rob Joseph Photography en te vinden op onze website.

Op vrijdag 4 oktober staat het volgende ontbijt gepland om 07:45 uur bij Poelmann van den Broek Advocaten. Wilt u ook deelnemen aan de ontbijtbijeenkomsten van de Business Breakfastclub? Dat kan! Stuur een mail naar bbc@rmcdnijmegen.nl, vermeld uw persoonlijke gegevens en vertel wat over uzelf en uw bedrijf. Bekijk ook onze website voor de criteria! Wij nemen uw aanmelding zo spoedig mogelijk in behandeling.