Ontbijt bij museum de Bastei

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Vrijdagochtend 10 januari zijn de leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen 2020 goed begonnen met een mooi nieuwjaarsontbijt op een schitterende locatie.

Museum de Bastei aan de Waalkade ontving een 100-tal leden in het museum restaurant, dat geëxploiteerd wordt door DROOM!.

Erny Frowijn, manager van het Huis, heette iedereen welkom en stelde ons voor aan de nieuwe assistent manager Loes Arts en de nieuwe voorzitter van het Huis Hanneke Berben.

Tom Scheenen overhandigde haar namens de leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen een mooie cheque van €32.250 euro, bijeengebracht in 2019.

De Bastei bood de leden een mooie blik en een verhaal op Nijmegen en mag terecht een visitekaartje voor Nijmegen en omgeving genoemd worden. Het ontbijt werd deze keer gezamenlijk aangeboden door Businessmedia4all (Yvonne van der Bend) en Prode (Sander Koopsen). Een mooi begin van 2020!

De foto’s van de ontbijtbijeenkomst zijn geheel belangeloos gemaakt door Istar Verspuij van Istar Fotografie en zijn te vinden op onze website . Op vrijdag 7 februari staat het volgende ontbijt gepland om 07:45 uur bij Humphrey’s te Nijmegen. Wilt u ook deelnemen aan de ontbijtbijeenkomsten van de Business Breakfastclub? Dat kan! Stuur een mail naar bbc@rmcdnijmegen.nl, vermeld uw persoonlijke gegevens en vertel wat over uzelf en uw bedrijf. Bekijk ook onze website voor de criteria! Wij nemen uw aanmelding zo spoedig mogelijk in behandeling.