Ontbijt bij Poelmann van den Broek

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Vrijdagochtend 4 oktober 2019 werden de leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen gastvrij ontvangen bij Poelmann van den Broek in Nijmegen. Daar zijn we uitgenodigd door David Teitler, lid van de stuurgroep van de BBC.

Dit klantgerichte, middelgrote advocatenkantoor is gevestigd in Nijmegen en verzorgt totaal oplossingen voor een aantal branches, waaronder de bouw- en vastgoedsector. Hiervoor werken zij in verschillend brancheteams.

Poelmann van den Broek is expert in het inzetten van de juiste kennis voor de branches waarin ze werken. Zo zorgen ze ervoor dat ze hun klanten kennen.

Tijdens zijn welkomswoord heeft David een inkijkje gegeven in de werkwijze van het Poelmann van den Broek en zijn persoonlijke connectie met het Huis toegelicht. Daarna hebben we genoten van een heerlijk ontbijt dat werd verzorgd door Bakkerij Holland.

De foto’s van deze bijeenkomst zijn geheel belangeloos gemaakt door Rob Joseph Photography en te vinden op onze website. Op vrijdag 8 november staat het volgende ontbijt gepland om 07:45 uur in het Ronald McDonald Huis te Nijmegen. Wilt u ook deelnemen aan de ontbijtbijeenkomsten van de Business Breakfastclub? Dat kan! Stuur een mail naar bbc@rmcdnijmegen.nl, vermeld uw persoonlijke gegevens en vertel wat over uzelf en uw bedrijf. Bekijk ook onze website voor de criteria! Wij nemen uw aanmelding zo spoedig mogelijk in behandeling.