Ontbijt vrijdag 8 mei

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Op vrijdag 8 mei 2020 bent u weer van harte welkom op het ontbijt van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen! Maar zoals in deze tijd alles anders is, wordt dit ook een ontbijt anders dan anders. In plaats van één, hebben we twee locaties, het ontbijt is van 09.00 tot 10.00 en het wordt een drive-through ontbijt!

Tussen 09.00 en 9.30 uur of tussen 09.30 en 10.00 uur kunt u een ontbijt ophalen bij McDonald’s Malden (Rijksweg 5, Malden) of McDonald’s Nijmegen Novium (Wijchenseweg 202, Nijmegen). Op beide locaties staan de leden van de stuurgroep om u te begroeten! Let wel, deze uitnodiging is uitsluitend voor leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen! Om logistieke redenen kunnen de restaurants ècht maar 1 ontbijt per lid verstrekken, ook niet tegen bijbetaling.

Wij verzoeken u vriendelijk toch dringend, om ons o.a. in verband met de catering en logistiek zo snel mogelijk, maar uiterlijk maandag 4 mei 2020 te laten weten of u aan- of afwezig bent. Aanmelden kan per mail, met het verzoek om aan te geven:

  • McDonald’s Malden, Rijksweg 5 in Malden
  • McDonald’s Nijmegen Novium, Wijchenseweg 202 in Nijmegen
  • Tussen 09.00 – 09.30 uur
  • Tussen 09.30 – 10.00 uur

Aanmelden kan ook in de app. Hier de voorkeur voor locatie en tijdstip vermelden onder opmerkingen. Indien u al aangemeld bent in de app dan hoeft dit niet meer per mail. Controleer even onder het kopje ‘activiteiten’ in de app of uw aanmelding is geregistreerd.

NB. Bij te veel deelnemers op hetzelfde tijdstip of dezelfde locatie kunnen wij u verzoeken om dit aan te passen.

Voor de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen is ook een facebookpagina aangemaakt, delen en liken wordt gewaardeerd!

De foto’s en ervaringen van de Business Breakfastclub staan op onze website. Leuk om even naar te kijken!