Ontbijten bij Golfbaan Landgoed Welderen

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Vrijdagochtend 3 mei 2019 werden de leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen verwacht bij Golfbaan Landgoed Welderen in Elst. Algemeen directeur Dirk-Jan Vink heeft vijfentwintig jaar geleden het boerenbedrijf van zijn ouders veranderd tot Golfbaan Landgoed Welderen waar tot de dag van vandaag iedereen welkom is. Tijdens ons bezoek werden we dan ook warm ontvangen door Yvonne Derksen.

Inmiddels is het ledenaantal vervijfvoudigd en biedt Golfbaan Landgoed Welderen diverse banen en oefenfaciliteiten aan. Zo beschikt de golfbaan over achtien holes Championship Course, negen holes Par 3-4 oefenbaan en de zes holes Pitch- en Puttbaan. Door de Pitch- en Puttbaan kun je meteen de baan op; ook als je geen GVB of baanpermissie hebt.

Golfbaan Landgoed Welderen is zich gaan verbreden. Zo is het ook mogelijk vergaderruimtes af te huren en beschikken ze over een eigen horeca met een gemoedelijke sfeer en een toegankelijk karakter. Dit hebben onze leden met eigen ogen kunnen aanschouwen en proeven.

De foto´s van deze bijeenkomst zijn geheel belangeloos gemaakt door fotograaf Rob Joseph van Rob Joseph Photography en te vinden op onze website.

Op vrijdag 7 juni staat het volgende ontbijt gepland om 07.45 uur bij Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen. Wilt u ook deelnemen aan de ontbijtbijeenkomsten van de Business Breakfastclub? Dat kan! Stuur een mail naar bbc@rmcdnijmegen.nl, vermeld uw persoonlijke gegevens en vertel wat over uzelf en uw bedrijf. Wij nemen uw aanmelding dan zo spoedig mogelijk in behandeling.