Ontbijten bij Kees van Gent

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Op vrijdag 5 oktober was de Business Breakfastclub op bezoek bij Kees van Gent – Banden en wielen.Kees van Gent is specialist op het gebied van banden en wielen. Het bedrijf verzorgt de opslag van bandensets in het ‘bandenhotel’. Tevens verzorgen ze het poedercoaten en het polijsten van lichtmetalen velgen. Daarbij staan de specialisten van Kees van Gent altijd klaar om advies te geven. ​

Zoals we Joost en Mireille kennen hadden ze flink uitgepakt met het ontbijt. Er waren lange tafels in het ‘Bandenhotel’ geplaatst met daarop een heerlijk ontbijt met allerlei verse producten van lokale ondernemers. Hans de échte Bakker verzorgde het brood, slagerij Sanders de vleeswaren en Coffee@Work schonk heerlijke espresso’s, koffies en cappuccino’s.

Eenmaal plaatsgenomen tussen de banden en velgen werden we welkom geheten door Pam, de dochter van Joost en Mireille, zij zong een prachtig nummer. Pam werd opgevolgd door Rowena, de partner van een van de medewerkers van Kees van Gent. Rowena en haar man Johnny hebben drie kinderen waarvan één ernstig ziek. Zij bezoeken regelmatig een Ronald McDonald Huis(kamer) en benadrukte het belang van het gevoel van een ‘thuis ver van huis’. Het geluid tijdens de bijeenkomst werd verzorgd door een van de BBC-leden; BPRVisie.

We hebben genoten van het goed verzorgde ontbijt bij Kees van Gent en zien je graag op 2 november bij Primetime in Cuijck.