Ontbijten bij Modderkolk

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Op vrijdag 1 februari 2019 kwamen de leden van de Business Breakfast Club bijeen voor de maandelijkse ontbijtbijeenkomst. Dit keer werd het ontbijt gehost door Oscar Arenz van Modderkolk. Modderkolk is een toonaangevend installatiebedrijf in de industriële elektrotechniek.

Directeur Simon de Luij vertelde over ‘De Modderkolk manier’ die gebaseerd is op drie principes; 1. Modderkolk stelt de klant radicaal centraal, 2. Modderkolk is gespecialiseerd in industriële installataties en 3. Modderkolk richt zich op haar regio.

Na het officiële gedeelte konden we genieten van een heerlijk ontbijt verzorgd door Brownies & Downies in Wijchen. Na het ontbijt was er de mogelijkheid om een kijkje in de organisatie te krijgen en een rondleiding te volgen door Modderkolk.

Het volgende ontbijt vindt plaats op 1 maart in de St. Stevenskerk te Nijmegen. Dit ontbijt wordt gehost door Schekman. Wilt u ook deelnemen aan de ontbijtbijeenkomsten van de Business Breakfast Club? Dat kan altijd! Stuur een mail naar bbc@rmcdnijmegen.nl, vermeld uw persoonlijke gegevens en vertel wat over uzelf en uw bedrijf. Wij nemen uw aanmelding dan zo spoedig mogelijk in behandeling.