Ontbijten bij Landgoed Brakkesteyn

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Vrijdagochtend 7 juni 2019 werden de leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen verwacht bij Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen. Daar zijn we zeer gastvrij ontvangen door Kees Aalbers en Viola Ditmer.

Landgoed Brakkesteyn dateert al uit 1654 en kent daardoor een rijk verleden. Door de eeuwen heen heeft het landgoed verschillende bestemmingen gekend en er is meerdere malen uitgebreid. Dit en nog veel meer heeft Kees Aalbert ons verteld in zijn welkomstwoord.

Landgoed Brakkesteyn heeft vandaag de dag een functie als bijzondere evenementenlocatie waar allerlei soorten ontmoetingen kunnen plaatsvinden. Daarnaast is op het landgoed ook restaurant Beau gevestigd, waar we heerlijk hebben mogen genieten van een ontbijt. Na afloop heeft Kees een rondleiding gegeven in het Koetshuis.

De foto’s van deze bijeenkomst zijn geheel belangeloos gemaakt door Istar Fotography en te vinden op onze website.

Op vrijdag 6 september staat het volgende ontbijt gepland om 07.45 uur bij
Inspyrium in Cuijk. Wilt u ook deelnemen aan de ontbijtbijeenkomsten van de Business Breakfastclub? Dat kan! Stuur een mail naar bbc@rmcdnijmegen.nl, vermeld uw persoonlijke gegevens en vertel wat over uzelf en uw bedrijf. Wij nemen uw aanmelding dan zo spoedig mogelijk in behandeling.