Ontbijten bij Pathé – CineMec Nijmegen

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Het eerste ontbijt van 2018 vond plaats op vrijdag 12 januari bij CineMec Nijmegen. Naast een plek voor films en culturele voorstellingen is Cinemec Nijmegen ook dé locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Tijdens deze eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar is de Business Breakfastclub weer goed verwend. Het mag gezegd worden dat het ontbijt ontzettend uitgebreid was en het de leden (waarvan vier nieuwe leden, welkom!) allemaal uitstekend heeft gesmaakt.

Het hoogtepunt van de bijeenkomst was het overhandigen van de jaarlijkse cheque aan Ronald McDonald Huis Nijmegen. Marc Loosen, voorzitter van de Business Breakfastclub mocht de cheque met een waarde van maar liefst € 27.257 overhandigen aan Hans Blaauw, bestuursvoorzitter van het Huis.

Na het heerlijke ontbijt en de overhandiging van de cheque was er tijd voor wat ontspanning. In één van de bioscoopzalen werd een video vertoond waarin Max van Douw te zien is in Ronald McDonald Huis Nijmegen. Max Douw heeft voor Ronald McDonald Huis een prachtig lied gecomponeerd over ‘’een thuis ver van huis’’, het Ronald McDonald Huis.

CineMec Nijmegen, ontzettend bedankt voor de gastvrijheid, het heerlijke ontbijt en de goedgevulde goodiebag die alle leden hebben meegekregen!

We gaan weer een mooi jaar tegemoet met veel nieuwe ontmoetingen, samenwerkingen en heerlijke ontbijtjes. Bekijk hier de foto’s!

Graag zien we jullie terug op vrijdag 2 februari bij Thoonen Metaalbouw in Nijmegen.