Ontbijten bij Flexis Uitzendbureau

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Op vrijdag 7 september was de Business Breakfastclub op bezoek bij Flexis Uitzendbureau. Flexis Uitzendbureau staat voor Betrouwbaarheid, Verantwoordelijkheid, Duurzaamheid en Ontwikkeling en groei en is actief in diverse branches; van bouw en techniek tot administratieve en commerciële dienstverlening.

Rond half acht druppelde de eerste leden binnen in de prachtige tuin van Flexis aan de St. Annastraat. Flexis was uitstekend voorbereid op het Nederlandse weer en had voor de nodige bescherming tegen de regen gezorgd. De korte bedrijfspresentatie werd dit maal ondersteund door Claudia van Kesteren. Eigenaresse Rachelle Degirmenci werd door Claudia geïnterviewd én de dames gaven alle clubleden nog een tip mee; besteed aandacht aan elkaar, alleen dan kan je groeien. Dit sluit geheel aan op de werk- en denkwijze van Flexis. Het heerlijke ontbijt werd verzorgd door Gasterij de Arend.

Op vrijdag 5 oktober zijn de leden van de Business Breakfastclub te gast bij Kees van Gent Banden en Wielen op de Kamerlingh Onnesstraat 9 te Wijchen.

Bekijk hier de foto’s van deze bijeenkomst.