Ontbijten bij Jacco Otten en Why Not

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

De leden van de Business Breakfastclub komen iedere maand op de meest bijzondere en inspirerende plekken. Zo ook deze maand. Het ontbijt van 3 november werd georganiseerd door bloemist Jacco Otten aan de van Broeckhuysenstraat en restaurant Why Not aan de van Welderenstraat. Jacco Otten staat in Nijmegen en omstreken bekend als een gerenommeerd bloemist met de meest prachtige bloemcreaties en unieke bloemkunst. Why Not wordt gerund door het stel Maarten Kolff en Jill in den Bosch. In korte tijd wisten zij een eigentijds mediterraans restaurant met oog voor detail en aandacht voor smaak neer te zetten.

De leden werden rond half 8 ontvangen in restaurant Why Not. Na een heerlijk kopje koffie van Coffee@Work werden zij te woord gestaan door twee medewerkers van Jacco Otten. Jelke en Marlies vertelden vol passie over de verschillende diensten die zij aanbieden, zoals de aankleding van evenementen, bruidsboeketten, bloemenservice en kerstversiering. Niets is te gek en alles is mogelijk. En dat konden we ook gelijk met eigen ogen zien, want het restaurant was prachtig aangekleed met schitterende bloemstukken.

Na een heerlijk ontbijt werden de leden uitgenodigd om een kijkje te nemen in de zaak van Jacco Otten. Normaliter ziet de winkel er al prachtig uit, maar vanwege de aankomende feestdagen was de gehele winkel sprookjesachtig aangekleed. En dat begon al bij de kleurrijke, opvallende etalage. Bekijk hier de foto’s.

Het was een drukbezochte bijeenkomst waarbij er weer veel nieuwe ontmoetingen hebben plaatsgevonden. Het volgende ontbijt vindt plaats op vrijdag 1 december bij McDonald’s Malden. Wij hopen jullie dan allemaal weer te zien!