Ontbijten in de Stevenskerk met Schekman Elektrotechniek

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Vrijdag 1 maart 2019 kwamen de leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen bijeen voor de maandelijkse bijeenkomst. Dit keer werd het ontbijt gehost door Tom Scheenen van Schekman Elektrotechniek. Schekman Elektrotechniek staat al decennialang bekend om hun hoogwaardige elektrotechnische installaties in de zakelijke markt. Inmiddels hebben zij zich ook gespecialiseerd in andere vakgebieden die raakvlakken hebben met de elektrotechniek.

Schekman Elektrotechniek heeft in 1970 de Stevenskerk in Nijmegen voorzien van de eerste elektriciteit en verlichting. Nu, 50 jaar later, hebben zij opnieuw de verlichting verzorgd. Op deze bijzondere locatie kregen de leden van de Business Breakfastclub een exclusief inkijkje in het eindresultaat van de verlichting. Van het eindresultaat is ook een mooi filmpje gemaakt.

Na het officiële gedeelte hebben we genoten van een heerlijk ontbijt dat werd verzorgd door Gasterij de Arend. De verse broodjes, koffie, thee en verse sapjes maakten het ontbijt weer tot een succesvol ontbijt. De foto´s van deze bijeenkomst zijn geheel belangeloos gemaakt door fotograaf Willie Derks van Derks Fotografie.

Op vrijdag 5 april staat het volgende ontbijt gepland om 07.45 uur bij RICOH Document Center te Nijmegen. Wilt u ook deelnemen aan de ontbijtbijeenkomsten van de Business Breakfastclub? Dat kan altijd! Stuur een mail naar bbc@rmcdnijmegen.nl, vermeld uw persoonlijke gegevens en vertel wat over uzelf en uw bedrijf. Wij nemen uw aanmelding dan zo spoedig mogelijk in behandeling.