Ontbijten bij Thoonen Metaalbouw & Linking Social en Sales

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Op vrijdag 2 februari waren de leden van de Business Breakfastclub te gast bij Thoonen Metaalbouw; een echt Nijmeegs familiebedrijf dat is opgericht in 1897 en momenteel wordt geleid door de vierde generatie: broer Ronald en zus Mirjam. Ook zus Ingrid kreeg het ondernemen met de paplepel ingegoten. Zij ondersteunt bedrijven die mankracht, tijd of kennis missen bij het inzetten van sales of sociale media met haar eigen bedrijf ‘Linking Social & Sales’.

De ontvangst door de familie Thoonen zou eigenlijk al in september hebben plaatsgevonden maar werd wegens het overlijden van vader Thoonen uitgesteld naar februari. Na de hartelijke ontvangst en een mooi inkijkje in het modern geoutilleerde metaalbouwbedrijf konden de leden van de Business Breakfastclub genieten van een heerlijk ontbijt dat werd verzorgd door Gasterij de Arend Catering. Moeder Thoonen overhandigde namens Thoonen Metaalbouw en Linking Social & Sales een cheque van € 521,20 aan Erny Frowijn, huismanager van Ronald McDonald Huis Nijmegen.

De volgende bijeenkomst van de Business Breakfast Club vindt  plaats op vrijdag 2 maart in het Erasmusgebouw . Deze bijeenkomst staat in het teken van ons vijfjarig jubileum. Wij hopen alle leden van de Business Breakfastclub dan te mogen ontvangen voor deze extra speciale editie! En dan samen het glas te heffen op de afgelopen 5 jaar en de toekomst van onze mooie club!

Hier vind je de foto’s van het ontbijt.