Prachtige opbrengst unieke kerstactie Manna

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Ondanks dat we al volop in het voorjaar zitten, gaan we nog even terug in de tijd. Naar afgelopen november en december om precies te zijn, want we blikken graag nog even terug op de unieke kerstactie van Manna!

Op 2 november vond de opening van het kerstseizoen plaats bij Manna, Blue en Juliette in Nijmegen. Tevens de start van een bijzondere actie voor Ronald McDonald Huis Nijmegen, het goede doel dat eigenaren Sander en Aida voor dit jaar kozen. In november en december konden gasten en betrokkenen een kerstbal met persoonlijke kerstwens voor de gezinnen in het Huis kopen, het speciale knuffelkonijn aanschaffen of een spontane donatie doen bij het verblijf op een van de drie locaties. Alles bij elkaar leverde dit het prachtige eindbedrag van € 15.713,40 op!

De openingsavond met bubbels, een lekker hapje en muziek werd mede mogelijk gemaakt door De Bruijn Wijnkopers, McDonald’s Nijmegen centrum en Nul24 events. Ook mocht de kerstman natuurlijk niet ontbreken, samen met de kerstelf. We willen iedereen die deze speciale actie mogelijk heeft gemaakt hartelijk bedanken voor de hartverwarmende bijdrage!