Ronald McDonald Huis valt in de prijzen bij Marel Poultry

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Ronald McDonald Huis Nijmegen en Ronald McDonald Huis Maastricht zijn in de prijzen gevallen bij de jaarlijkse goede doelenactie van Marel Poultry. Beide Huizen ontvangen maar liefst € 5.000,- uit handen van de organisatie.

Elk jaar organiseert Marel Poultry rond de kerstperiode een bijzondere actie. Medewerkers mogen een goed doel aandragen, waar vervolgens door andere medewerkers op wordt gestemd. Het goede doel met de meeste stemmen mag de geweldige cheque in ontvangst nemen.

Medewerker Willem de Lorijn is een van de mensen die het Ronald McDonald Huis voorstelde. “Begin dit jaar hebben wij gebruik mogen maken van het Huis en de Huiskamer in Nijmegen. Gelukkig is onze dochter volledig hersteld, maar de herinnering aan de warmte en zorg van het Huis en de Huiskamer in Nijmegen blijft.” Naast Willem droegen collega’s Gina Dumont en Robert Thijssen Ronald McDonald Huis Maastricht en het Ronald McDonald Kinderfonds aan, waarop werd besloten om de krachten te bundelen en het bedrag bij winst te delen voor de twee Huizen.

De meeste stemmen van de medewerkers gingen uiteindelijk naar het Ronald McDonald Huis. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd de cheque voor beide Huizen uitgereikt aan Erny Frowijn, manager van Huis Nijmegen.

We willen alle medewerkers van Marel heel hartelijk bedanken voor deze bijzondere donatie, waardoor we er voor kunnen zorgen dat veel ouders dicht bij hun zieke kindje kunnen zijn.