Verlenging sponsorcontract auto Huis Nijmegen

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

Na vijf jaar trouwe dienst van de Volkswagen up!, staat de opvolger voor de deur van Ronald McDonald Huis Nijmegen; een prachtige Peugeot 308. Leasemaatschappij Mobility Service Nederland en Autobedrijf De Baaij sloegen de handen ineen en verlengden maar al te graag het sponsorcontract, om zo te voorzien in de mobiliteit van het Huis.

Product Plus Reclamebureau verzorgde het ontwerp, waarna Mediamail voor de belettering zorgde. Het resultaat mag er zijn! Ook over de benzine en het poetsen van de auto hoeft niemand zich zorgen te maken; dankzij ANAC en ANAC Carwash zal de auto altijd met een gevulde tank en heerlijk fris rondrijden.

Jan Willem Tersteeg van Mobility Service Nederland B.V.: “Sinds 2008 zijn we verbonden aan diverse Huizen in Nederland. Niet alleen zijn we lid van de verschillende Business Breakfast Clubs, ook dragen wij graag nog eens extra ons steentje bij. Daarom hebben wij ervoor gekozen om Ronald McDonald Huis Nijmegen qua mobiliteit te ondersteunen, om zo de bedrijfskosten voor het huis zo laag mogelijk te houden en het huis optimaal te faciliteren bij uitstapjes, boodschappen, etc. Dankzij onze bijdrage kan het Huis zich focussen op het geven van ondersteuning en warmte aan ouders, en hoeven zij zich geen zorgen te maken over hun mobiliteit, want dat is gewoon goed geregeld.”