Vrijwilliger in het zonnetje: Gerrie Jansen

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

In de aanloop naar het 25-jarig jubileum van Ronald McDonald Huis Nijmegen, stellen we vandaag vrijwilliger Gerrie Jansen aan u voor! De zevende vrijwilliger die maar liefst 25 jaar lang trouw in het Nijmeegse Huis aanwezig is.

25 jaar geleden zag ook Gerrie Jansen de advertentie voor vrijwilligerswerk in het Ronald McDonald Huis in de krant staan. Het sprak haar direct aan, vooral omdat ze graag iets voor een ander wilde betekenen. Wie had toen gedacht dat Gerrie dit 25 jaar later nog steeds zou doen!

Dat Gerrie het werk na 25 jaar nog steeds bijzonder vindt, blijkt wel uit het antwoord op de vraag welke ontmoeting haar het meest bij is gebleven. “Voor mij zijn alle gasten bijzonder”, reageert Gerrie.

gerrie-jansenOok de band met het Huismanagement is vanaf de beginjaren goed geweest. Iets wat zeker bijdraagt aan het werken in het Ronald McDonald Huis.

Alleen maar positiefs dus over het Huis, dat klinkt alsof Gerrie het werk zeker aan zou raden? “Jazeker, anders kan het Ronald McDonald Huis niet bestaan! Het contact met de collega’s is hartstikke fijn en het werk geeft me veel voldoening. Ik hoop dit nog jaren te doen!”

Gerrie, we hopen je nog heel lang te mogen ontmoeten in het Ronald McDonald Huis, heel erg bedankt voor je inzet!