Wallerbosch Recruitment & Advies nieuwe kamersponsor

Ronald McDonald Huis Nijmegen Nieuws

We hebben een nieuwe kamersponsor. Marleen Wallerbosch van Wallerbosch Recruitment & Advies gaat heel graag de verbinding aan met Ronald McDonald Huis Nijmegen, en geeft daarmee uiting aan betekenisvol ondernemen.

Acht maanden geleden begon Marleen haar eigen onderneming, met als drijfveer de wil om betekenisvol te ondernemen. Door haar bijzondere bijdrage aan het Ronald McDonald Huis maakt ze dit zeker waar. Dankzij haar kamersponsorschap levert ze een structurele bijdrage aan de exploitatie van een gastenkamer. Daarnaast zal Marleen recruitment procedures verzorgen en gaat ze belangeloos arbeidsmarktcommunicatie-advies geven rondom het werven van vrijwilligers. “Weet je wat het allerleukste van dit alles is? Het geeft bergen met energie, om met mijn expertise en financiële middelen iets goeds te kunnen doen!”

Het Ronald McDonald Huis Nijmegen is geen onbekende plek voor Marleen. In 2015/2016 verbleef zij ​met haar gezin zes maanden in het Huis, zodat ze dicht bij haar dochter in het Radboudumc kon zijn. Ze weet dus als geen ander hoe belangrijk het is dat ouders in de buurt van hun zieke kind verblijven.